РОЗВИТОК ОНКОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ ОБЛАСТІ – ЦЕ ІНВЕСТИЦІЇ В СЛУЖБУ ТА ЇЇ МОДЕРНІЗАЦІЯ

Місцеве самоврядування та органи виконавчої влади – це базис усіх соціально-економічних перетворень, що відбуваються в інноваційній політиці області. Так, 16 лютого голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та головний лікар Ігор Сабадаш перевірили стан будівельних робіт, які ведуться в КУ «Житомирський облонкодиспансер». Виїзд місцевої влади без попередження з метою моніторингу стану будівельних робіт – це найкращий технагляд для підрядників та оперативний контроль за ефективним використанням бюджетних коштів.

На будівництво та технологічну модернізацію онкологічного диспансеру держава і область планують скерувати мільйони гривень.Процес модернізації обласного онкологічного диспансеру складається з низки послідовних етапів, фінальна стадія яких – цевтілення конкретних інновацій.

Завершуєтьсяперша черга реконструкції центрального корпусу.Наступним кроком стане – покращення матеріально-технічної бази: придбання сучасного медичного обладнання, інструментарію з послідуючим втіленням та розвитком високо-технологічних методів діагностики та лікування.

Інноваційні інвестиції в онкологічний диспансер орієнтовані на майбутній результат та необхідні задля впровадження інновацій у процес надання медичних послуг населенню, в першу чергу хворим на злоякісні новоутворення та є однією з форм інвестування в систему надання медичної допомоги області.